Pagina's

vrijdag 13 maart 2015

BEAUTY: Review Maybelline Color Drama lip pencil


Goedemorgen meiden, het is vandaag tijd voor een nieuwe review. Sinds kort gebruik ik steeds vaker lippen potloden, omdat ik merk dat mijn lippenstift daar veel mooier en langer door kan blijven zitten. Toen ik de kans kreeg om één van de potloodjes van Maybelline te testen koos ik voor de kleur 130 Love My Pink. Ik ben gek op roze en zeker op van die felle roze kleuren. Super leuk voor een avondje uit of gewoon voor een doordeweekse dag!




Zoals je kunt zien is het uiteinde van dit potloodje in precies dezelfde kleur gemaakt als het potloodje zelf. Fijn dat je zo precies kunt zien welke kleur je in je handen hebt. Wat anders is dan bij andere lippen potloodjes, is dat deze nogal dik is. Ook de punt is dikke dan gewoonlijk. In eerste instantie leek mij dat heel onhandig, aangezien je zo niet heel precies de vorm van je lippen kunt omtrekken. Maar toen ik hem begon aan te brengen op mijn lippen merkte ik dat het eigenlijk best makkelijk ging. Dit potlood is namelijk niet per se bedoeld om alleen de omtrek van je lippen mee te accentueren, je kunt hem als lip product op zichzelf gebruiken! De kleur is namelijk heel goed dekkend en dit potlood droogt je lippen helemaal niet uit. Ik krijg vaak snel van die losse velletjes op mijn lippen, maar toen ik deze kleur een dag had gedragen was daar helemaal geen sprake van. Ik vind het heel leuk dat Maybelline met zo'n handig product op de markt is gekomen, want dat scheelt weer geld. Je hoeft namelijk niet per se een lippenstift in dezelfde kleur te kopen om je lippen mooi te maken. Dit lip potlood is namelijk een lipstick in de vorm van een potloodje. 



Zoals je op de foto's kunt zien is hij echt heel dekkend. Gedurende een paar uur blijft hij een beetje smeuïg op je lippen, wat betekent dat hij je lippen niet uitdroogt. Na die paar uur voel je hem eigenlijk niet echt meer zitten. Je kunt hem dan natuurlijk even bijwerken, maar het is ook geen ramp als je je potloodje toevallig bent vergeten. De kleur verdwijnt namelijk heel geleidelijk en laat geen gekke rand om je lippen achter. Dit potloodje kost maar € 6,99 en is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Wat vind jij van dit lip product van Maybelline?

8 opmerkingen:

  1. Oehh deze kleur vind ik echt heel mooi en opvallend en fijn dat deze je lippen niet uitdroogt x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf in with coral en dat is ook al zo'n mooi kleurtje! Ik vind ze erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een knallende kleur is dit, staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeh, wat een gaaf knalkleurtje! Fijn dat hij je lippen niet uitdroogt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, heel mooi kleurtje. Staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige felle kleur! Staat je goed, meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een mooi fel kleurtje, dit product bevalt me wel!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!